Rolle Elektriker Og El-Installatører

Du skal aldrig vred eller sentimental over noget, men du skal holde hovedet koldt, og beskæftige sig med alle spørgsmål i en rolig og fornuftig måde. Lad ikke denne helikopter til at komme ud af rækkevidde, hvis det går for højt, bare under det, og LANGSOMT sætter speederen ned, aldrig mindre end halvdel måde, og hvis den helikopter, der begynder at komme ned, skub gashåndtaget op for at gøre helikopter niveau ud. Denne RC helikopter er rart, fordi du bare trække den forreste plastic stykke frem ved at løsne de to øverste kroge og oplade batteriet, mens det stadig er på helikopteren, og når du er færdig, det tager ti sekunder til at tilslutte batteri i helikopteren og trække ned plastik stykke der ser. Så bo under det, og du må aldrig lade det komme ned alt for hurtigt. Jeg lærte på den hårde måde, at hvis du lader det begynde at falde for hurtige, hårdtslående fuld gas stadig ikke bremse denne copter nok, og den første ting at bryde vil blive landing slæbesko.

Hvis det stiger for nemt, elektriker lystrup slå det ned. Øverst, full throttle (venstre trigger), vil lyset blinke meget hurtigt, så sænke den gas hele vejen ned til bunden, og lyset vil blive på hele vejen, og derefter blinke langsommere efter et minut. Efter at jeg havde den, jeg spekulerede på, om vingerne var brudt, og prøvede at glatte dem ud, og så ville jeg til at stramme dem, fordi de virkede måde løs. Det røde lys blinker, så er det ud igen. En ø med en mekanisk bordplader vil hjælpe med at give det et mere moderne look.

Den forskning base er også på udkig efter kokke, logistiske officerer, læger, IT-officer, boilermaker svejsere, mekanik, concreters, og meget mere. Der er nogle vigtige faktorer, du bør tage hensyn til, når du er på udkig efter en elektriker. Og fremadrettet tænkning mæglere er perfekt beliggende for at drage fordel af denne mulighed, fordi de ved den virkelige ejendom spil, de involverede spillere, og de er naturals på jonglering, en ledelsesstil hver vellykket afskærmning rengøring virksomheder, der kræver at blive en succes. Mit forslag er at tage din tid de første tre eller fire fly og bare holde det som 6 til 8 fod fra jorden, og praksis dreje det og få det til at flyve i bestemte retninger. Hvis din helikopter har en hård tid at få en smule højere (ikke mere end 20 til 30 fod), så slå det op. Første gang jeg fløj denne RC helikopter, det var udenfor, og en smule smule blæsende, jeg ikke rigtig mærke vinden, men min helikopter gjorde.

jeg åbnede æsken og trukket alt ud først. Efter den første time bør du oplade helikopteren til 2 timer for virkelig at få nogle gode flyvetid ud af det. Vi sælger denne helikopter til en lav pris, og jeg ønskede at se, hvordan de virkelig flyve. Det havde den fjernbetjening, netadapter, genopladeligt batteri (Li-Po), og en passende vejledning om, hvordan at flyve i RC. Når jeg havde læst alt, og ladet batteriet op, indtil det føltes temmelig varmt, hvilket var omkring 2 timer, jeg ikke tilsluttet opladeren og sat batteriet i motoren på en helikopter.