Opdrage et barn – balance mellem disciplin og kærlighed

Jeg tror, nogle vil være uenige, at en af essentials på Babypleje kommer i form af kærlighed. Bortset fra det åbenlyse behov for næring til at overleve, kærlighed kommer på toppen af et barns behov, og der fortsætter gennem barndom i teenage årene. De fleste teenagere ikke vil indrømme det; de fleste små børn har svært ved at udtrykke det; og babyer ikke kan udtrykke det. Men børn i alle aldre har brug for kærlighed.

Noget andet, der er nødvendige i et barns opvækst er disciplin; en fornuftig grad af disciplin, som barnet vil gavne hele deres voksne liv. Anvendelsen af disciplin kan synes at blive vanskeligere som et barn bliver ældre, i direkte forhold til barnets evne til at udtrykke sig selvsikkert. I virkeligheden, men anvender disciplin til en baby kan være lige som vanskeligt, fordi det er en meget mere subtil og mindre indlysende proces.

Teenager ignorerer din 10 pm udgangsforbud er en åbenlys disciplin problem. For nogle, en et år gammel baby græder, fordi de er ved at blive taget fra deres legetøj har et bad og går i seng, er ikke selv om disciplin, og de kan ikke tænke på det som sådan. De elsker barnet, vil det at være glad og på trods af at vide, at barnet skal sove, føler medlidenhed og sætte hende tilbage med hendes legetøj.

Behøver en Baby disciplin?

Disciplin med et barn som regel om test grænser; grænserne for, hvad de må gøre og hvad de ikke må gøre. Hvis de ikke kan lide svaret, de protestere og teste igen; og igen. Hvis de forsøger at bryde grænsen giver måde let, tilskynder det dem til at gå tilbage og gøre det igen.

Hvis grænsen holder fast, med en konsekvent forælder bliver roligt ubøjelig, så baby eller barn vil give up… til sidst. Tålmodighed og konsistens er afgørende for disciplinen, ellers vil barnet vil blive forvirret; de vil ikke vide hvad der er acceptabelt og hvad der ikke, hvis en dag du give i deres protester, og på en anden dag du ikke.

I eksemplet ovenfor, har baby held anvendt tårer for at komme deres vej mod den overordnede bedre vidende. Bad og bed tid er blevet forsinket med to fold resultat. For det første, hun vil ikke sove på det tidspunkt, der er bedst for hende, og hun bliver crotchety og over træt, og råbe endnu højere med det næste forsøg på at sætte hende i seng. For det andet, hendes succes på at forebygge badet vil styrke hende næste gang; Hun har lært at råben får sin egen måde.

Om et årti siden, mens jeg stadig boede i England, var der en undersøgelse af teenagere, at finde ud af hvad det var de mest nødvendige for at gøre deres liv lykkeligere og bedre. Mere end halvdelen sagde, at de virkelig ønskede mere disciplin; Ja, “ønskede”.

Disciplin har fået lov til at fordampe på tværs af nogle vestlige samfund, med resultat at teenagere har følt, at der er en mangel på nødvendige disciplin i deres liv. Men der er ingen grund til at tillade dit barn at blive bare en mere i statistikken for udisciplinerede børn.

Behøver en baby disciplin? Efter min mening, og baseret på mine egne erfaringer, svaret er et rungende “ja”.

Kan elske og disciplin Mix?

Set ud fra en “anden gang rundt” forælder, vil jeg sige, ikke blot elsker og disciplin mix, de er gensidigt nødvendige. Arbejde fra hjemmet, har jeg kunnet observere vores baby datter for to år. Jeg har også været her hele tiden at anvende “disciplin” og give masser af kærlighed, hengivenhed og cuddles.

Jeg er af opfattelse, at kærlighed er ikke kun en vigtig for en glad baby, det også forældrenes mest magtfulde våben når det kommer til disciplin. Hvordan kan det være? Ved at true med at trække din kærlighed, hvis babyen er uartig?

Nej, der er ingen grund til at foretage eventuelle trusler overhovedet. Barnet har brug for kærlighed og de elsker deres forældre. Du er i store og deres liv. Som de kan genkende du ikke er tilfredse, når de gør noget forkert, er hvad vil disciplinere dem i sidste ende deres dybe ønske for dig at være tilfreds med dem, til at rose dem og vise din kærlighed til dem.

Hvis en baby uartigheder truer deres ideelle verden, ved at observere den negative effekt på dig, vil barnet lære at styre ting tilbage på et kursus hvor du er tilfreds med dem, rose dem igen, og Vis din kærlighed. De vil ikke kun sige de er ked af, de vil betyde det, fordi de virkelig er. For så vidt bliver disciplin selvdisciplin af barnet, hvis der er nok kærlighed i hjemmet til at få dem til at længes efter at elske mere end noget andet.

Jeg siger ikke disciplinering nogen baby er let, men med tilstrækkelig kærlighed kan det være en forholdsvis glat proces hvis du ser tingene fra barnets synspunkt, og forstå, at barnet, dybt ned, ønsker at behage dig mere end noget andet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *