En mindre furede pande For 401k Plan sponsorer

Der var en forsmag på Dept of labors foreløbige vejledning om opsætning af 401k standard investeringsmuligheder. Disse situationer opstår når 401k deltagere ikke formår at vælge en investering mulighed for deres 401k bidrag eller en 401k standard fonden bruges i 401k planer med automatisk tilmelding funktioner.

I øjeblikket 401k plan sponsorer er nytænkning deres standard fond beslutninger, fordi de er bekymret over risikoen i forbindelse med deres tillids ansvar og risiko for indtjening udførelsen af standard investeringer af deltagerne, der undladt at vælge nogen.

Når en deltager undlader at foretage et valg, er fondens standard valg for dem den plan trustees. Og fordi deltageren ikke træffer beslutningen om, når en standard investering bruges, plan trustees er ansvarlige forsigtigt investere deres midler.

Mange plan sponsorer føler, at deres beslutning på standard investeringen er beskyttet af safe harbor fritagelsen af interne indtægter kodeafsnit 404c. Afsnit 404 c indeholder en undtagelse for at planlægge sponsorer fra ansvar for investeringsbeslutninger, når deltagerne får mulighed for at vælge deres egne investeringer. Afsnit 404 c overfører ansvar at planlægge deltagere for deres valg af investeringsmuligheder. Sponsorer mener her, at deltageren af ikke foretager et aktivt valg, har besluttet at tage standard investeringen.

Og hvis standard investeringen er en stabil værdi eller pengemarkedsfond, deltageren mister ikke noget af sin kommittent. Planen sponsorer føler, at deltagerens midler ikke er så hverken og risiko er de.

Fordi deltageren ikke træffer beslutningen om, når en standard investering er brugt, er der ingen 404c forsvar for planen trustees. Også, sponsorer er forpligtet af ERISA at investere med en begrundet, tankevækkende proces til vurdering af risiko og afkast og til investeringsmuligheder, der er diversificeret og forsigtig.

Under den kommende vejledning,–som sagde Dept of Labor lov specialist i Office af forordninger og fortolkninger, kan ændres 401k trustees får en sikker havn på 401k management investeringsbeslutninger og misligholdelse, der er “direkte og nødvendige resultat af investere en deltager eller modtagerens konto”i en standard investering. Kapitalforvaltere og rådgivere, på den anden side, er alene ansvarlig for beslutninger, de foretager 401k investeringer eller eventuelle deraf følgende tab og ikke får slags relief.

For at kvalificere sig til at 401k safe harbor, kan 401k trustees må tillade, at deltagerne:

-mulighed for at flytte deres investeringer til en alternativ konto

-give forhåndsmeddelelse om standard investering og

-investere aktiver i en bestemt slags kvalificeret standard investering.

Desuden, dette valg, som kan være en livscyklus fond eller en administreret konto, blandt andre, skal begrænse tilstedeværelsen af arbejdsgiverens materiel i porteføljen, samt tillade midler skal overføres ud af standard.

Den 401k tillids ansvar forbundet med at vælge midler til standardindstillingerne for investering i en 401k plan har nu været hærdet med denne nye foreløbige safe harbor.

En mindre furede pande for 401k plan sponsorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *