Artikel Marketing kan øge din trafik – gøre artiklen indsendelse til SEO

Er du søger efter en metode til at fremme dit websted eller forretning? Hvis ja, læse på at opdage en hjemmeside fremme metode, der koster næsten ikke noget at implementere.

Artiklen skriver giver dig en fremragende metode til at øge PR (sideplacering) af din hjemmeside. Den eneste udgift til dig er lidt tid til at skrive korte, informative artikler, der har værdi for andre.

De artikler, du har skrevet kan derefter sendes til nogle af de bedste artikel mapper som Articledashboard.com, ezinearticles.com, goarticles.com, isnare.com og articlealley.com

Artikel marketing er en fantastisk måde at øge strømmen af trafik og besøgende til din hjemmeside. Hvis du er en virksomhed person og har en hjemmeside, måske du har hørt udtrykket SEO eller search engine optimization. Artikel marketing er en meget effektiv måde at fremme din forretning eller hjemmeside.

I enkle vendinger bruger SEO taktik som optimering af søgeord til at opnå en bedre placering i søgemaskinerne, hvilket resulterer i flere besøgende og forhåbentlig mere salg for din virksomhed. Google driver et websted ranking system, almindeligt kendt som sideplacering. Sideplacering er delvist baseret på kvaliteten af dit webstedsindhold, men også ser på hvor mange andre steder er “tilbage forbinder” til din hjemmeside. En hjemmeside med flere tilbage links bør holde en bedre søgemaskine placering og til gengæld modtage flere besøgende.

Når du har skrevet dine artikler, lave en liste over artiklen mapper hvor du ønsker at indsende dine artikler. De fleste biblioteker vil bede dig om at oprette en gratis konto før artikler kan sendes. Når du har dine konti på plads, kan du begynde din artikel indsendelse. Artiklen mapper skal godkende dine indsendte artikler før du føjer dem til artiklen bibliotek.

Prøv at gøre din artikel, interessant, faktuelle og nyttige for andre. Ikke bare skrive en 300 ord annonce for din virksomhed eller tjeneste som det vil højst sandsynligt blive afvist. Sørg for titlen på din artikel præcist beskriver indholdet af artiklen og indeholder nøgleord forbundet med dit emne. Layout artikel i korte afsnit, ikke flok al tekst sammen som det ser forfærdeligt og web-brugere vil sjældent læse store dele af teksten.

Det er et kendt faktum, at web-brugere har en meget kort opmærksomhedsspændvidde og tendens til at skimme over store dele af teksten, så gør det nemt på øjet og let at læse. De fleste artikel directories give en ressource box, som du kan placere dit navn, lidt oplysninger om dig eller din virksomhed og – dette er det vigtige smule – et hyperlink til din egen hjemmeside. Dette link skaber linket tilbage til dit websted og vil bidrage til at forbedre begge besøgstal og Søg motor placering. Jo flere tilbage links, du har, jo mere trafik du vil modtage. Ikke linke direkte til affilierede websteder, da de vil normalt blive afvist, i stedet linke til dit eget websted og inkludere din affiliate links der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *